Wat kan ik zelf doen?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die woonachtig zijn in onze buurt, die betrokken zijn, misschien al actief zijn in de wijk, en vooral begrijpen dat vrijwillig niet betekent vrijblijvend, maar dat je op gezette tijden (uiteraard in overleg met elkaar) inzetbaar bent.
Deelname aan een buurtpreventieteam betekent ook dat je een screening ondergaat door de betrokken politie en dat er daarna een zogeheten VOG (verklaring omtrendt gedrag) moet worden aangevraagd via de gemeente (kosten hiervan worden vergoed door de gemeente zelf).
En wordt je vanuit het buurtpreventieteam voorzien van de middelen om je vrijwilligerswerk naar behoren te kunnen uitvoeren.

We lopen altijd met minimaal 2 mensen in een team door de wijk.

Aanmelden? gaat via dit mailadres, we nemen hierna contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *